Kerko ne Google

9.06.2009

Winlive Pro

Winlive Pro Pro Music Winlive 4,0 Pro është një lojtar audio dhe midi me funksionet përpara të dobishme veçanërisht për shfaqje live. Menjëhershme e saj dhe strukturë e përdorimit të lejojë atë që do të përdoren pa probleme edhe nga fillestar. Winlive 4,0 Pro tiparet kryesore janë: menaxhimi i menjëhershëm i Audio files (mp3, wave) dhe Midi (çdo format), nxjerrjes dhe konvertimit nga CD në mp3 apo valë; rezervimin e menjëhershme me mundësi të shuhem ose përzierje mes këngë Audio dhe Midi; Leximi dhe shkrimi i Lyrics and chords për Midi dhe Audio, e hyrjes e 10 shënuesve për çdo këngën, analizuar dhe kërko automatike Hard Disk prej çdo file compatible; menaxhimin e shumëfishtë e fotografi në database; Virtuale ruaj të vëllimit, pan dhe Audio katran për këngën; memorization fizike apo virtuale të ndërroj, koha, kanalet e memec, ndryshim programi, vëllimi, chorus, reverb, pan dhe dinamikën për Midi; Fade jashtë dhe Mixing (9 lloje të ndryshme) me gjatësi ndryshme; e hyrjes së background images (maksimum 10 për çdo këngën); Importi i TXT dhe fotografi RTF (muzikë elektronike i taksive); Mundësi për të shpejt të lidhë një tekst të një Audio ose Midi; pajisje Menaxhim më shumë midi për çdo Midi me ruaj virtuale; Ndihme on line; Dhe shumë më tepër ... Software Price: $ 189 Software Version: 4.0 Software-Release Date: 6-15-01 Size: 7 MB Platformë: Win98, WinME, WinXP, Windows2000 Download Page: Winlive Pro Download

Nuk ka komente:

Posto një koment

Ju Lutem lini Komentet tuaja sa i perket postimeve qe ne kemi bere, si dhe mund te shtroni Pyetje,Pergjigje per qfardo qe deshironi ju. Prandaj mos hezitoni Komentoni menjehere,Faleminderit.

Shkruaje ne Chat dhe shtyp ENTER ne tastaturen tuaj per te shtuar diqka ne Chat.

You4Dating.com | Rtk Live | Albasoul Mp3 | Tv dhe Radio | Lajme dhe info

Film Shqip Hikmetja Kohezgjatja 1:02:38 minuta