Kerko ne Google

9.06.2009

Super MP3 Wav Converter


Super MP3 WAV Converter Shareware4u Co, Ltd Super MP3 WAV Converter ju lejon të lehtë konvertohet fotografi valë në formatin popullor MP3 file. Për shkak se ka më shumë lojtarë MP3 audio se lojtarët valë, ju mund të gëzojnë muzikë tuaj në vende më shumë. Dhe për shkak të kihet duke dërguar fotografi MP3 është më e lehtë se sa të kihet duke dërguar fotografi valë, ju do të jetë në gjendje për të ndarë muzikë më shumë me familjen dhe miqtë. Programi jo vetëm konverton files to MP3 valë, por edhe i konverton fotografi MP3 të valë. Ai luan edhe dy formate. - Convert MP3 të valë. - Convert valë në mp3. - MP3 editor ID3 tag. - Play MP3 files. - Valë fotografi Play. - Set it up do që të konvertojë fotografi në tufa. - Easy to use. - Convert files shëndoshë të shpejtë. Software Cmimi: $ 19,95 Software Version: 1.6.0 Software-Release Date: 2-5-04 Size: 1,12 MB Platformë: Win95, Win98, WinME, WinNT 4.x, WinXP, Windows2000 Download Page: Super MP3 WAV Converter Shkarko

Nuk ka komente:

Posto një koment

Ju Lutem lini Komentet tuaja sa i perket postimeve qe ne kemi bere, si dhe mund te shtroni Pyetje,Pergjigje per qfardo qe deshironi ju. Prandaj mos hezitoni Komentoni menjehere,Faleminderit.

Shkruaje ne Chat dhe shtyp ENTER ne tastaturen tuaj per te shtuar diqka ne Chat.

You4Dating.com | Rtk Live | Albasoul Mp3 | Tv dhe Radio | Lajme dhe info

Film Shqip Hikmetja Kohezgjatja 1:02:38 minuta