Kerko ne Google

9.06.2009

Mp3 Tag Assistant


Mp3 Tag Assistant AssistantTools.com Mp3 Tag Assistant - redaktor efektive of mp3 tags, playlist / gjenerator filelist dhe file manager. Duke përdorur Mp3 Tag Assistant, ju mund të ndryshoni tags për një listë të mëdha ose shumë të madhe të dosjeve të muzikës. Ju mund të parë të ndryshojë të dhënave praktikisht, ndërsa programi do të ruani të gjitha këto ndryshime në fotografi më pas. Ju gjithashtu do të jetë në gjendje të bëjë filenames mënyrë që ju doni ta, të krijojnë playlists / filelists, kopje fotografi ndryshuar për dosjet me muzikën tuaj të preferuar dhe të tjera. Programi ka disa karakteristika unike për listat e mëdha redaktimi file. Programi bën të mundur që maksimalisht automate tags procesin e redaktimit dhe operacionet e tjera me fotografi muzikë. Programi ka një ndërfaqe customizable funksional, mbështet gjuhë të ndryshme. Për master programin shpejt, ju mund të merrni një kurs i shkurtër vizuale të punojmë me programin. Features: * Supported më 35 mp3 tags * simboleve Unicode Mbështetur në mp3 tags. Ju mund të përdorin simbolet e shkrimit tuaj kombëtar në mp3 tags (simbolet shenjë diakritike, umlauts, hieroglifet, etj). * Supported ID3v1 dhe ID3v2 mp3 tags. * Veprimet Përdorimi dhe zakoneve të Veprimit për përpunimin e përcakton një listë të madhe of mp3 files. * Edit, delete, copy, paste tags of mp3 files. * Generate filenames duke përdorur informacionin nga tags using templates. * Generate tags filenames dhe nga emrat dosje përdorimin e shablloneve. * Generate CSV, TXT, filelists XML. * Generate M3U, playlist PLS. * Copy / Move fotografi origjinale dhe rezultat. * Supported Komentet linjë shumë dhe lyrics. * Supported languages shumë interface. * Short kurs trajnimi vizual të asaj se si punojnë me programin. * Magjistar për të ndihmuar redakto mp3 files. * Ndryshimet automatike log e dosjeve. * Redaktimi Visual tag. * Manuali i klasifikim mode. * Advanced Drop Drag dhe funksionet. * Support all Windows OS. * Integrimi me 2.x/5.x Winamp dhe një ndërtuar në lojtar Mp3. Mp3 Tag Assistant nuk është vetëm një pagesë mp3 redaktor tag, por diçka më të sofistikuara. Provoni dhe shihni atë për veten tuaj! Software Cmimi: $ 19,95 Software Version: 2.1 Software-Release Date: 8-11-04 Size: 3,14 MB Platformë: Win95, Win98, WinME, WinNT 4.x, WinXP, Windows2000 Download Page: Mp3 Tag Assistant Download

Nuk ka komente:

Posto një koment

Ju Lutem lini Komentet tuaja sa i perket postimeve qe ne kemi bere, si dhe mund te shtroni Pyetje,Pergjigje per qfardo qe deshironi ju. Prandaj mos hezitoni Komentoni menjehere,Faleminderit.

Shkruaje ne Chat dhe shtyp ENTER ne tastaturen tuaj per te shtuar diqka ne Chat.

You4Dating.com | Rtk Live | Albasoul Mp3 | Tv dhe Radio | Lajme dhe info

Film Shqip Hikmetja Kohezgjatja 1:02:38 minuta