Kerko ne Google

9.05.2009

Alive WMA MP3 Recorder


Gjallë WMA MP3 Recorder AliveMedia, Inc Gjallë WMA MP3 Recorder records audio çdo burim nga kompjuteri juaj në MP3, WAV, WMA, OGG, VOX dhe fotografi. Me Alive Recorder MP3 WMA ju mund të regjistroni zë nga mikrofon, line-in, streaming audio nga interneti, apo muzikë e luajtur nga Winamp, Windows Media Player, Quick Time, RealPlayer, Power DVD, VCD, Flash, Lojra, etj. Gjallë WMA MP3 Recorder ju mundëson për të regjistruar të shëndoshë pa mbaruar e kujtesës për aq kohë sa nuk ka mjaft hapësirë në disk. Gjallë WMA MP3 Recorder kanë ndërfaqe të thjeshtë dhe intuitive. Cilësisë Tingujt e regjistrimeve mbetet i shkëlqyer. Gjallë WMA MP3 Recorder integron komplet kontrollin e volumit rekord për lehtësinë tuaj. Përveç kësaj, Alive WMA MP3 Recorder përfshin një AudioPlayer, dhe ju mundëson për të luajtur MP3, WMA, WAV, OGG, VOX, MPC, AVI, MP1, MP2, MPA, g721, g726, g723 ose fotografi RAW. Software Cmimi: $ 29,95 Software Version: 1.2.6.8 Software-Release Date: 4-30-04 Size: 5,68 MB Platformë: Win98, WinME, WinNT 3.x, WinNT 4.x, WinXP, Windows2000 Download Page: Alive WMA MP3 Recorder Download

Nuk ka komente:

Posto një koment

Ju Lutem lini Komentet tuaja sa i perket postimeve qe ne kemi bere, si dhe mund te shtroni Pyetje,Pergjigje per qfardo qe deshironi ju. Prandaj mos hezitoni Komentoni menjehere,Faleminderit.

Shkruaje ne Chat dhe shtyp ENTER ne tastaturen tuaj per te shtuar diqka ne Chat.

You4Dating.com | Rtk Live | Albasoul Mp3 | Tv dhe Radio | Lajme dhe info

Film Shqip Hikmetja Kohezgjatja 1:02:38 minuta