Kerko ne Google

9.05.2009

MP3 WAV Studio


MP3 WAV Studio Newera Software Technology Inc MP3 WAV Studio është gjitha-në-një MP3 software për të luajtur, të krijojë, shifroj, deshifroj, convert MP3 dhe fotografi të tjera format audio, gris sound track CD lehtë dhe djegur CD audio shpejt. Ajo gjithashtu ka nje liste te 100 faqet MP3 për shkarkim MP3 muzikë. Tipare të Player Audio: a. Përfaqësimin audio vizuale e të dhënave në procesin e rishikim b. Easy-to-use kuti luajtje, ju mund të drejtpërdrejt drag fotografi tuaj muzikë nga Windows Explorer tuaj për këtë kuti playlist për rishikim, c. Winamp mbështet M3U, playlist PLS d. Supports ASX, dylli, playlist WVX e Windows Media Player; e. Mbështet tags redaktimi në dosje audio. Karakteristikat e CD Ripper: a. Lejon shpejtë shkëlqyer nga CD Audio to WAV, MP3, WMA ose OGG formats direkt pa fotografi të ndërmjetme WAV b. Jam nervoz mbështet korigjim i shkëlqyer mënyrat për të rivendosur këngë nga CD-ve të dëmtuara gërvishtem; c. Supports CDDB; d. Mbështet shumë modes shkëlqyer. Karakteristikat e CD Burner: a. Disqet Records audio CD-Në-fal dhe erases ri-disqe shkruajtshme b. Mbështet shumica e IDE moderne, USB, SCSI CD shkrimtarë mblodhën në vitin 2001 ose më vonë. Pioneer, Sony, Ricoh, HP, Toshiba, Plextor, Lite-On, Mitsumi, HP, Samsung, Philips, TEAC, Toshiba, TDK, etj; c. Buffer mbështet sistemet e Mbrojtjes, si dhe të tjerët Burn Dëshmi për regjistrimin gabim falas; d. Krijon CD audio me lehtësi nga një distancë e gjerë fotografi audio si WAV, MP3, WMA, OGG, RAW, VOX, etj; e. Importet multi-CD seancën dhe bashkon fotografi të re me një sesion ekzistuese; f. Mbështet Track-At-Once (TAO),-At-Once Session (SAO) dhe Disk-At-Once modes (DAO); g. Krijon plotësisht në përputhje ISO9660 Level 1, 2 dhe të dhënat e Joliet CD-ve. Karakteristikat e Converter Audio: a. Supports batch mode për kthimin e shpejtë të disa fotografi në një kohë b. Importet nga MP3, WMA, WAV, AVI, OGG, MP2, MPEG, MPC, MP + dhe G721; c. Eksporti to MP3, WMA, ADPCM, DSP, MP2, VOX, ZQM, GSM, G721, G723, G721 dhe A-LIGJI. Karakteristikat e Menaxher Site MP3: a. Përfshin 100 lidhje me faqet MP3 web. Software Cmimi: $ 29,98 Software Version: 5.2.40922 Software-Release Date: 9-22-04 Size: 10,85 MB Platformë: Win98, WinME, Windows2000, WinXP Download Page: Shkarko MP3 WAV Studio

Nuk ka komente:

Posto një koment

Ju Lutem lini Komentet tuaja sa i perket postimeve qe ne kemi bere, si dhe mund te shtroni Pyetje,Pergjigje per qfardo qe deshironi ju. Prandaj mos hezitoni Komentoni menjehere,Faleminderit.

Shkruaje ne Chat dhe shtyp ENTER ne tastaturen tuaj per te shtuar diqka ne Chat.

You4Dating.com | Rtk Live | Albasoul Mp3 | Tv dhe Radio | Lajme dhe info

Film Shqip Hikmetja Kohezgjatja 1:02:38 minuta