Kerko ne Google

9.06.2009

Ease Audio Converter


Ease Audio Converter Audiotool.NET Ease Audio Converter Plus është një software i cili drejtpërdrejt decodes një format të ngjeshur për të enkodon Vala Vala apo ndonjë format të ngjeshur. Ai konverton files audio dixhitale-jo përmes soundcard-i cili ju mundëson të bëni kopje të përsosur të origjinaleve. Ju mund të deshifroj compressed format të wave, kështu që ju mund të djeg vet tuaj audio CD (Duke supozuar se keni një CD-R) apo përdorni preferuar redaktor tuaj audio. Dhe ju gjithashtu mund të shifroj fotografi Vala tuaj në ndonjë format të ngjeshur me fotografi të vogla tuaj. Software Cmimi: $ 19,95 Software Version: 1,30 Software-Release Date: 3-31-04 Size: 4,31 MB Platformë: Win95, Win98, WinME, WinNT 3.x, WinNT 4.x, WinXP, Windows2000 Download Page: Lehtësia Audio Converter Shkarko

Nuk ka komente:

Posto një koment

Ju Lutem lini Komentet tuaja sa i perket postimeve qe ne kemi bere, si dhe mund te shtroni Pyetje,Pergjigje per qfardo qe deshironi ju. Prandaj mos hezitoni Komentoni menjehere,Faleminderit.

Shkruaje ne Chat dhe shtyp ENTER ne tastaturen tuaj per te shtuar diqka ne Chat.

You4Dating.com | Rtk Live | Albasoul Mp3 | Tv dhe Radio | Lajme dhe info

Film Shqip Hikmetja Kohezgjatja 1:02:38 minuta