Kerko ne Google

9.05.2009

Audio MP3 Sound Recorder


MP3 Audio Sound Recorder MP3-Recorder.net MP3 Audio Sound Recorder është përdorur për të regjistruar ndonjë audio streaming me kartën tuaj të shëndoshë në formate audio file WAV ose MP3. Gjitha këto punë mund të bëhet me Audio Mp3 software "Sound Record. Aq kohë sa të shëndosha me kartën tuaj të shëndoshë, ajo mund të jetë kapur dhe ruhet në file MP3/WAV. Software Price: $ 15 Software Version: 1.50 Software-Release Date: 12-5-02 Size: 1,48 MB Platformë: Win98, WinME, WinNT 3.x, WinNT 4.x, WinXP, Windows2000 Download Page: Audio MP3 Sound Recorder Download

Nuk ka komente:

Posto një koment

Ju Lutem lini Komentet tuaja sa i perket postimeve qe ne kemi bere, si dhe mund te shtroni Pyetje,Pergjigje per qfardo qe deshironi ju. Prandaj mos hezitoni Komentoni menjehere,Faleminderit.

Shkruaje ne Chat dhe shtyp ENTER ne tastaturen tuaj per te shtuar diqka ne Chat.

You4Dating.com | Rtk Live | Albasoul Mp3 | Tv dhe Radio | Lajme dhe info

Film Shqip Hikmetja Kohezgjatja 1:02:38 minuta