Kerko ne Google

9.06.2009

InTex MP3 Converter


InTex MP3 Converter AbyssMedia.com InTex MP3 Converter është një nga mjetet më të fuqishme të shndërrimit të internetit. MP3 Converter InTex është mjet ideal për të kthyer tufa format wav file te formatit mp3 fotografi për të dëgjuar wavs tuaj të preferuar, por në më të vogël mp3 format me tuaj cool mp3 player apo PocketPC. Është mjet shumë i fuqishëm dhe fleksibil: ju mund të zgjidhni nga një mori e normave pak, marrjen e mostrave normat dhe kanale. MP3 Encoder është jashtëzakonisht i lehtë për t'u përdorur! Ajo ka një intuitive interface. Për të shtuar disa fotografi audio për konvertim, thjesht kliko tek "Shto files" në toolbar or right-click menu për të përdorur standarte Open dialog box. Dritarja kryesore përmban një listë me emrat, madhësitë dhe formatet e të gjitha conversions. A tool bar ofron qasje të shpejtë në veprime të përdorur zakonisht. Ju mund të zgjidhni një dalje audio format duke klikuar ne "Settings". Për të bërë konvertim, thjesht klikoni "Convert" Software Cmimi: $ 14,95 Software Version: 3,01 Software-Release Date: 10-1-04 Size: 0,96 MB Platformë: Win95, Win98, WinME, WinNT 4.x, WinXP, Windows2000 Download Page: InTex MP3 Converter Shkarko

Nuk ka komente:

Posto një koment

Ju Lutem lini Komentet tuaja sa i perket postimeve qe ne kemi bere, si dhe mund te shtroni Pyetje,Pergjigje per qfardo qe deshironi ju. Prandaj mos hezitoni Komentoni menjehere,Faleminderit.

Shkruaje ne Chat dhe shtyp ENTER ne tastaturen tuaj per te shtuar diqka ne Chat.

You4Dating.com | Rtk Live | Albasoul Mp3 | Tv dhe Radio | Lajme dhe info

Film Shqip Hikmetja Kohezgjatja 1:02:38 minuta