Kerko ne Google

9.05.2009

1st Sound Recorder


1 Sound Recorder www.1st-sound-recorder.com 1 Sound Recorder bën një studio të plotë regjistrimin e kompjuterit tuaj. Me 1 Sound Recorder ju mund të regjistroni zërin nga mikrofon, Lajmet nga Interneti, muzika e luajtur nga Winamp, Windows Media Player, Quick Time, Real Player, Flash, lojra, etj cilësisë Tingujt e regjistrimeve mbetet i shkëlqyer, apo tingëllon edhe më të mirë për 1 Sound Recorder zvogëlon zhurma. 1 Sound Recorder është në gjendje të zbulojë automatikisht regjistrimin e mbështet formate të shëndoshë kartën tuaj dhe pastaj vendosur parametrat e aplikimit për shfaqjen më të mirë të mundshme. Regjistrimet tuaja janë ruajtur më pas si mp3 ose wav files. Software Cmimi: $ 29,95 Software Version: 4,1 Software-Release Date: 11-9-02 Size: 2.6 MB Platformë: Win95, Win98, WinME, WinXP, Windows2000 Download Page: 1 Sound Recorder Download

Nuk ka komente:

Posto një koment

Ju Lutem lini Komentet tuaja sa i perket postimeve qe ne kemi bere, si dhe mund te shtroni Pyetje,Pergjigje per qfardo qe deshironi ju. Prandaj mos hezitoni Komentoni menjehere,Faleminderit.

Shkruaje ne Chat dhe shtyp ENTER ne tastaturen tuaj per te shtuar diqka ne Chat.

You4Dating.com | Rtk Live | Albasoul Mp3 | Tv dhe Radio | Lajme dhe info

Film Shqip Hikmetja Kohezgjatja 1:02:38 minuta