Kerko ne Google

9.05.2009

123 Super MP3 Recorder


123 Super MP3 Recorder shes-shareware.com Super MP3 Recorder dhënat kompjuterin tuaj streaming audio në MP3 apo formate WAV audio. It supports regjistrimi burim zë nga mikrofon, Internet audio streaming, Winamp, Windows Media Player, Quick Time, Real Player, Flash, Lojra, etj Super MP3 Recorder gjithashtu mbështet formate të zbuluar regjistrimit mbështetur nga kartën tuaj të shëndoshë dhe me pas vendosur parametrat e aplikimit të për ecurinë e mirë të mundshme në mënyrë automatike. Software Cmimi: $ 19,95 Software Version: 2.5 Software-Release Date: 7-20-02 Size: 0.8 MB Platformë: Win95, Win98, WinME, WinNT 4.x, WinXP, Windows2000 Download Page: 123 Super MP3 Recorder Download

Nuk ka komente:

Posto një koment

Ju Lutem lini Komentet tuaja sa i perket postimeve qe ne kemi bere, si dhe mund te shtroni Pyetje,Pergjigje per qfardo qe deshironi ju. Prandaj mos hezitoni Komentoni menjehere,Faleminderit.

Shkruaje ne Chat dhe shtyp ENTER ne tastaturen tuaj per te shtuar diqka ne Chat.

You4Dating.com | Rtk Live | Albasoul Mp3 | Tv dhe Radio | Lajme dhe info

Film Shqip Hikmetja Kohezgjatja 1:02:38 minuta