Kerko ne Google

9.06.2009

Super Mp3 Converter


Super Mp3 Converter Admiresoft Co, Ltd Super Mp3 Converter converts audio files mes MP3, Vala, WMA (Windows Media Audio), Ogg, Vqf dhe AC3 (VOB) formate. User-friendly interface tij mbështet dy drag & drop dhe funksionimin predhë e Windows Explorer. Shumë punë mund të bëhet automatikisht me disa klikime të mausit. Ju mund të konvertohet fotografi shumë në tufa formatet e tyre pavarësisht nga burimi dhe formatet e synuar. Super Mp3 Converter also supports playback të gjitha dosjet audio me e ndërtuar në player. Super Mp3 Converter V5.0 tani mbështetjen e normalizimit audio volumin dhe shifroj me Windows Media Audio 9 (WMA), e cila ofron cilësi të shëndosha që është 20 për qind më të mirë se shteti tashmë-të-arti-Windows Media Audio 8. Software Cmimi: $ 29,95 Software Version: 4.0 Software-Release Date: 11-1-03 Size: 6,5 MB Platformë: Win95, Win98, WinME, WinNT 4.x, WinXP, Windows2000 Download Page: Super Mp3 Converter Shkarko

Nuk ka komente:

Posto një koment

Ju Lutem lini Komentet tuaja sa i perket postimeve qe ne kemi bere, si dhe mund te shtroni Pyetje,Pergjigje per qfardo qe deshironi ju. Prandaj mos hezitoni Komentoni menjehere,Faleminderit.

Shkruaje ne Chat dhe shtyp ENTER ne tastaturen tuaj per te shtuar diqka ne Chat.

You4Dating.com | Rtk Live | Albasoul Mp3 | Tv dhe Radio | Lajme dhe info

Film Shqip Hikmetja Kohezgjatja 1:02:38 minuta