Kerko ne Google

9.05.2009

Super Mp3 Recorder Pro


Super Mp3 Recorder Pro Admiroj Soft Co, Ltd Super Mp3 Recorder Professional, regjistrues të fuqishme, redaktor dhe lojtar, bën një studio të plotë regjistrimin e kompjuterit tuaj. Me recorder ju mund të regjistroni zërin nga mikrofon, internet audio streaming, apo muzikë e luajtur nga Winamp, Windows Media Player, Quick Time, Real Player, Flash, lojra, etj Super Mp3 Recorder Pro është në gjendje të zbulojë automatikisht formatet e regjistrimit tingullin tuaj të mbështet kartën dhe pastaj vendosur parametrat e aplikimit për shfaqjen më të mirë të mundshme. Regjistrimet mund të ruhen si. Mp3,. Wav,. Wma,. Vqf dhe. Fotografi ogg. Çfarë e bën Super Mp3 Recorder Pro më të fuqishme është veçori e saj redaktimi. Kjo mund të modifikoni fotografi audio si ju dëshirën duke i prerë, copying, pasting, zvogëlimin dhe efekte të ndryshme DSP. Një tjetër tipar i dobishëm është regjistrimi orar që mundëson regjistrimin automatik, që është, Super Mp3 Recorder Pro fillon dhe ndalon regjistrimin në çdo kohë që ju dëshironi. Super Mp3 Recorder Pro V6.0 ka një Aktivizimi Voice Sistemi me të cilin ju mund të zgjidhni të kaloni pasazhet e heshtur, ose mos regjistrim pas një sasi të caktuar të heshtje. Ky opsion është veçanërisht e dobishme kur ju jeni regjistruar mbingarkesës streaming audio dhe neto përkohësisht ndalon lumë. Në vend që të ketë një vend i madh bosh në regjistrimin tuaj, Super Mp3 Recorder Pro vetëm pushim dhe do të prisni për sinjal të rishfaqen. Features::: Recorder fuqishme: Super Mp3 Recorder Pro mund të shënojnë çdo sinjal luajtur me kartën tuaj të shëndoshë në Mp3, WMA, Vqf, Ogg ose fotografi wav. :: CD Quality Recordings: Me e saj të fuqishme të shëndosha motor Super Mp3 Recorder Pro prodhon regjistrimeve cilësisë CD. :: Audio File Montazhi: Super Mp3 Recorder Pro mund të modifikoni fotografi audio si ju dëshiruar nga prerja, copying, pasting, zvogëlimin dhe efekte të ndryshme DSP. :: Recording Periudha: Super Mp3 Recorder Pro mund të fillojnë regjistrimin e ndaluar në çdo kohë që ju caktuar. :: Easy-to-use User-friendly interface: Shumica e funksioneve të mund të quhet me një klik të miut e thjeshtë ose përzgjedhje menu. Software Cmimi: $ 29,95 Software Version: 6,0 Software-Release Date: 8-1-04 Size: 2,38 MB Platformë: Win95, Win98, WinME, WinNT 3.x, WinNT 4.x, Windows2000, WinXP, Windows2003 Download Page: Super Mp3 Recorder Pro Download

Nuk ka komente:

Posto një koment

Ju Lutem lini Komentet tuaja sa i perket postimeve qe ne kemi bere, si dhe mund te shtroni Pyetje,Pergjigje per qfardo qe deshironi ju. Prandaj mos hezitoni Komentoni menjehere,Faleminderit.

Shkruaje ne Chat dhe shtyp ENTER ne tastaturen tuaj per te shtuar diqka ne Chat.

You4Dating.com | Rtk Live | Albasoul Mp3 | Tv dhe Radio | Lajme dhe info

Film Shqip Hikmetja Kohezgjatja 1:02:38 minuta