Kerko ne Google

9.05.2009

i-Sound WMA MP3 Recorder Professional


i-WMA MP3 Sound Recorder Professional AbyssMedia.com i-WMA MP3 Sound Recorder kompjuterin tuaj të kthehet në studio të lartë qulity audio incizim. Kjo mundëson juve të kapni çdo tingujt e PC tuaj në MP3, OGG, WAV ose WMA fotografi shpejt dhe lehtë! WMA MP3 Recorder ju mundëson për të regjistruar të shëndoshë pa mbaruar e kujtesës për aq kohë sa nuk ka mjaft hapësirë në disk. WMA MP3 Recorder kanë ndërfaqe të thjeshtë dhe intuitive. Cilësisë Tingujt e regjistrimeve mbetet i shkëlqyer. Duke përdorur WMA MP3 Recorder ju mund të regjistroni Dashuri nga MIDI, transmetimet internet, streaming media (p.sh. QuickTime Player, RealPlayer, Lojra, DVD Players ...) dhe mikrofonin tuaj. Regjistrim Caktuar është një tipar shumë të fuqishme. Kjo ju lejon të programit si shumë ngjarje si ju dëshironi, dhe ju lejon të planifikojë regjistrimet të ndodhë një herë, çdo ditë, ose një datë e caktuar. Ju nuk humbje të përkthimit tuaj të preferuar! VOX është një sistem i zgjuar regjistrimit, që do të thotë WMA MP3 Recorder ka një detektor i zgjuar heshtje për të zbuluar dhe kaloni copë heshtur, dhe i ndalon automatikisht regjistrimin. Çdo gjurmët e një CD muzikë mund të regjistrohen automatikisht dhe ruhen në mënyrë individuale. Ju mund të konvertohet lehtësisht formatin analog e të dhënave tuaja LP / kaseta kasetë në format dixhital. VOX mund automatikisht rekord dhe ruajtur çdo udhë si një file të pavarur. Software Cmimi: $ 29,95 Software Version: 6,23 Software-Release Date: 5-12-04 Size: 2,05 MB Platformë: Win98, WinME, WinXP, Windows2000 Download Page: i-WMA MP3 Sound Recorder Professional Shkarko

Nuk ka komente:

Posto një koment

Ju Lutem lini Komentet tuaja sa i perket postimeve qe ne kemi bere, si dhe mund te shtroni Pyetje,Pergjigje per qfardo qe deshironi ju. Prandaj mos hezitoni Komentoni menjehere,Faleminderit.

Shkruaje ne Chat dhe shtyp ENTER ne tastaturen tuaj per te shtuar diqka ne Chat.

You4Dating.com | Rtk Live | Albasoul Mp3 | Tv dhe Radio | Lajme dhe info

Film Shqip Hikmetja Kohezgjatja 1:02:38 minuta