Kerko ne Google

9.05.2009

MP3Guard MP3 Protection


MP3Guard MP3 Mbrojtja Zapper Software (510862 B. C. Ltd.) MP3Guard: Ky program është për muzikantët që duan të shesin apo shpërndarë mp3 files online. Ky program do të encrypt files mp3 tuaj. Ky përfshin një lojtar për të luajtur MP3 MP3 files. Përdoruesit nuk mund të kopjoni fotografi tuaj. Ky program është ideale për muzikantët që duan të shesin mp3 fotografi online. Ky program punon, opsionale, me ShareGuard për të siguruar një bllokohet dhe sistemi kryesor për shitje mp3 files. 2 Komponentet themelore: Producer MP3Guard - ju lejon qepur MP3 player tuaj dhe për të krijuar playlist MP3 tuaj. MP3Guard Player - ky program dhe Encrypted mp3 fotografi janë shpërndarë. Vetëm Player MP3Guard mund dekodojnë fotografi MP3. 3 themelore të Sigurimit Features: MP3Guard Player - program playerr MP3Guard do dekodojnë fotografi tuaja MP3 dhe luajnë ata të përdoruesit. Përdorues nuk mund të kopjoni dhe ruani fotografi MP3. Përdoruesi MP3Guard Encryption - MP3Guard kodon fotografi tuaj MP3 në mënyrë që vetëm programi specifikuar lojtar do të jetë në gjendje të dekodojnë MP3 tuaj dhe i shtrembëruar ato të përdoruesit. ShareGuard (optional) - programi ShareGuard do të kontrolloni licencimin e dosjeve MP3 përpara lejuar programi për të kandiduar. Nëse shfrytëzuesi nuk është i licencuar MP3 Player atëherë nuk do të luajë playlist MP3 tuaj. Ky program lejon për marketingun e fotografi MP3 dhe / ose produkte të tjera, duke siguruar upselling ekranet addtional marketing dhe / ose programeve Adware për të drejtuar me MP3 Player. Ky sistem ofron një gardian të shitur fotografi MP3 online dhe për të siguruar se vetëm 1 përdorues mund të dëgjoni playlist tuaj. MP3Guard së bashku me ShareGuard do të pengojë përdoruesit të kopjuar materiale ose ri-shpërndarjen tuaj fotografi MP3. Ky sistem MP3Guard mund të përdoret për të shitur dosjet MP3 dhe për të promovuar muzikën tuaj. Përdorimi MP3Guard për të mbrojtur pronën tuaj intelektuale. Software Cmimi: $ 19,95 Software Version: 2.0 Software-Release Date: 4-18-04 Size: 5 MB Platformë: Win95, Win98, WinME, WinXP, WinNT 3.x, WinNT 4.x, Windows2000, Windows2003 Download Page: MP3Guard MP3 Mbrojtja Shkarko

Nuk ka komente:

Posto një koment

Ju Lutem lini Komentet tuaja sa i perket postimeve qe ne kemi bere, si dhe mund te shtroni Pyetje,Pergjigje per qfardo qe deshironi ju. Prandaj mos hezitoni Komentoni menjehere,Faleminderit.

Shkruaje ne Chat dhe shtyp ENTER ne tastaturen tuaj per te shtuar diqka ne Chat.

You4Dating.com | Rtk Live | Albasoul Mp3 | Tv dhe Radio | Lajme dhe info

Film Shqip Hikmetja Kohezgjatja 1:02:38 minuta