Kerko ne Google

9.06.2009

MediaCentre


MediaCentre Chris Dunn Një shpejtë dhe të thjeshtë media player për ata me lojtarët MP3 vetëm me karakteristikat që ju nevojitet; importit dhe eksportit dhe M3U PLS playlists, këngë përzierje, të playlists, kopje të atyre lojtar tuaj MP3, drag and Drop funksionalitetin, të vogla sa për të mbajtur në tuaj drive USB, version WMP9 me visualisations. Ju nuk mund të nevojitet edhe paketën e instalimit të plotë, shih faqen tonë. Windows 2000/XP përditësuar për të rejat e tyre të fundit me runtime VB është gjithçka që është e nevojshme. Në qoftë se ju përdorni një kompjuter i vjetër ju do të gjeni këtë lojtar media ju jep veçori e rëndësishme e lojtarëve të mediave të mëdha pa pasur nevojë të presin minuta load all shtesa të panevojshme. Software Çmimi: Freeware Software Version: 3.0.1 Software-Release Date: 7-6-04 Size: 2,07 MB Platformë: WinXP, Windows2000 Download Page: MediaCentre Download

Nuk ka komente:

Posto një koment

Ju Lutem lini Komentet tuaja sa i perket postimeve qe ne kemi bere, si dhe mund te shtroni Pyetje,Pergjigje per qfardo qe deshironi ju. Prandaj mos hezitoni Komentoni menjehere,Faleminderit.

Shkruaje ne Chat dhe shtyp ENTER ne tastaturen tuaj per te shtuar diqka ne Chat.

You4Dating.com | Rtk Live | Albasoul Mp3 | Tv dhe Radio | Lajme dhe info

Film Shqip Hikmetja Kohezgjatja 1:02:38 minuta