Kerko ne Google

9.06.2009

MP3 Sound Cutter


MP3 Cutter Tone CooolSoft MP3 Sound Cutter (MP3 Cutter) është një program i cili mund të prerë copë MP3 zë i madh nga format MP3 WAV file direkt pa kushton ndonjë hapësirë tjetër disk. Me një ndërfaqe të thjeshtë dhe intuitionistic, ju mund të prerë tingullin tuaj të lehtë dhe shpejt. Çfarë mund MP3 Cutter zanore bëj për ju? Pritini MP3 MP3 nga fotografi i madh MP3 MP3 shëndoshë Pritini nga fotografi i madh WAV WAV sound Pritini nga fotografi i madh WAV MP3 shëndoshë Pritini nga fotografi i madh WAV sound Convert WAV to MP3 Convert MP3 to WAV Recompress MP3 me bit rate të ndryshme Software Cmimi: $ 19,95 Software Version: 1,40 Software-Release Date: 4-26-03 Size: 0,787 MB Platformë: Win95, Win98, WinME, WinNT 3.x, WinNT 4.x, Windows2000 Download Page: MP3 Cutter Sound Shkarko

Nuk ka komente:

Posto një koment

Ju Lutem lini Komentet tuaja sa i perket postimeve qe ne kemi bere, si dhe mund te shtroni Pyetje,Pergjigje per qfardo qe deshironi ju. Prandaj mos hezitoni Komentoni menjehere,Faleminderit.

Shkruaje ne Chat dhe shtyp ENTER ne tastaturen tuaj per te shtuar diqka ne Chat.

You4Dating.com | Rtk Live | Albasoul Mp3 | Tv dhe Radio | Lajme dhe info

Film Shqip Hikmetja Kohezgjatja 1:02:38 minuta