Kerko ne Google

9.06.2009

Midi2Wav Recorder


Midi2Wav Recorder RINASoft Me Midi2Wav Recorder ju mund të konvertohet fotografi MIDI të WAV ose MP3 sintezë të shëndoshë duke përdorur kartën tuaj. Konvertimit është po aq e lehtë si një prekje e një butoni. Ju mund të konvertohet një numër i MIDI fotografi duke përdorur funksion batch conversion. Ju mund të zgjidhni cilësi të ndryshme rekord të tilla si CD Quality, Quality FM etj Gjithashtu ju jep një mundësi për të regjistruar të kënduarit tuaj në mikrofon me shoqërim MIDI. Midi2Wav Recorder ju ofron me kontrollin vizual që ju lejon të vlerësojnë cilësinë e regjistrimit tuaj. Ajo është gjithashtu një veti të plota MIDI dhe lojtar wav. Ju mund të shikoni dhe ndryshoni MIDI file cilësimet si instrument, vëllimi dhe bilancin e çdo track. Software Cmimi: $ 24,95 Software Version: 3.5 Software-Release Date: 5-14-04 Size: 0,37 MB Platformë: Win95, Win98, WinME, WinXP, WinNT 4.x, Windows2000, Windows2003 Download Page: Midi2Wav Recorder Download

Nuk ka komente:

Posto një koment

Ju Lutem lini Komentet tuaja sa i perket postimeve qe ne kemi bere, si dhe mund te shtroni Pyetje,Pergjigje per qfardo qe deshironi ju. Prandaj mos hezitoni Komentoni menjehere,Faleminderit.

Shkruaje ne Chat dhe shtyp ENTER ne tastaturen tuaj per te shtuar diqka ne Chat.

You4Dating.com | Rtk Live | Albasoul Mp3 | Tv dhe Radio | Lajme dhe info

Film Shqip Hikmetja Kohezgjatja 1:02:38 minuta