Kerko ne Google

9.06.2009

Blackbox 3D MP3 Player Skinning Kit


Blackbox 3D MP3 Player Skinning Kit Blackbox Technologies OpenGL 3D lojtar skinnable MP3 që ekziston jashtë 2D dritareve. Kjo uniformë do të tregojë se si të ndryshuar pamje dhe ndienja e një lojtar 3D MP3 që përdor teknologji Blackbox. Kit mund gjithashtu të përdoret në aplikacionet e tjera të Blackbox, si dhe krijesa screensavers desktop. Software Çmimi: Freeware Software Version: 0.9 Software-Release Date: 3-25-03 Size: 4,83 MB Platformë: Win98, WinME, WinXP, Windows2000 Download Page: Blackbox 3D MP3 Player Skinning Kit Shkarko

Nuk ka komente:

Posto një koment

Ju Lutem lini Komentet tuaja sa i perket postimeve qe ne kemi bere, si dhe mund te shtroni Pyetje,Pergjigje per qfardo qe deshironi ju. Prandaj mos hezitoni Komentoni menjehere,Faleminderit.

Shkruaje ne Chat dhe shtyp ENTER ne tastaturen tuaj per te shtuar diqka ne Chat.

You4Dating.com | Rtk Live | Albasoul Mp3 | Tv dhe Radio | Lajme dhe info

Film Shqip Hikmetja Kohezgjatja 1:02:38 minuta