Kerko ne Google

9.06.2009

Audio MP3 ID3 Tag Editor


Audio MP3 ID3 Tag Editor MP3 Editor Inc Audio MP3 ID3 Tag Editor mbështet për të redaktuar MP3 ID3 V1 Tag and MP3 ID3 Tag V2. Me këtë softuer, ju mund të ndryshoni MP3 ID3 Tag V1 përfshin "Titulli", "Artisti", "Album", "Viti", "Genre", "Komenti" dhe "Track". Dhe ju mund të redaktoni MP3 ID3 Tag V1 përfshin "Titulli", "Composer", "Artisti", "Original Artist", "Album", "Copyright", "Viti", "Genre", "Encoder", "URL", " "pista", "Lyrics", "User Text", "Artist URL", "te humbur", "Mosha", "Tempo" dhe "Situata". MP3 Audio ID3 Tag Editor software është për të gjithë platformën e dritare duke përfshirë 98, ME, NT, 2000 dhe XP. Software Price: $ 13 Software Version: 1.0 Software-Release Date: 5-10-02 Size: 0,78 MB Platformë: Win95, Win98, WinME, WinNT 3.x, WinNT 4.x, WinXP, Windows2000 Download Page: Audio MP3 ID3 Tag Editor Shkarko

Nuk ka komente:

Posto një koment

Ju Lutem lini Komentet tuaja sa i perket postimeve qe ne kemi bere, si dhe mund te shtroni Pyetje,Pergjigje per qfardo qe deshironi ju. Prandaj mos hezitoni Komentoni menjehere,Faleminderit.

Shkruaje ne Chat dhe shtyp ENTER ne tastaturen tuaj per te shtuar diqka ne Chat.

You4Dating.com | Rtk Live | Albasoul Mp3 | Tv dhe Radio | Lajme dhe info

Film Shqip Hikmetja Kohezgjatja 1:02:38 minuta