Kerko ne Google

9.06.2009

KaraWin Pro


KaraWin Pro Jean-Pierre Cocatrix KaraWin është një Midi Karaoke MP3 CDG AVI player for Windows 95, 98, NT, 2000 dhe XP Dy pjesë kryesore: explorator dhe pjesa juke box. Explore hard disku juaj, të krijojë listën tuaj jukebox. Deri në 4 panele dosje në të njëjtën kohë. Mund të lexoni këngë zipped files midi Fully configurable, mp3 dhe lyrics paneleve. Display CDG transparente Shfaqi, ose mbulesë Cam. Jukebox dhe mode Slide show. Midi lyrics editor, regjistrimi wav, mikser Software Çmimi: $ 80 Software Version: 1.0.7.0 Software-Release Date: 9-21-04 Size: 2,85 MB Platformë: Win95, Win98, WinME, WinNT 3.x, WinNT 4.x, Windows2000, WinXP, Windows2003 Download Page: KaraWin Pro Download

Nuk ka komente:

Posto një koment

Ju Lutem lini Komentet tuaja sa i perket postimeve qe ne kemi bere, si dhe mund te shtroni Pyetje,Pergjigje per qfardo qe deshironi ju. Prandaj mos hezitoni Komentoni menjehere,Faleminderit.

Shkruaje ne Chat dhe shtyp ENTER ne tastaturen tuaj per te shtuar diqka ne Chat.

You4Dating.com | Rtk Live | Albasoul Mp3 | Tv dhe Radio | Lajme dhe info

Film Shqip Hikmetja Kohezgjatja 1:02:38 minuta