Kerko ne Google

9.06.2009

MP3 Audio Converter


MP3 Audio Converter EZ SoftMagic, Inc MP3 Audio Converter është një konvertim MP3 dobishëm për të kthyer MP3 për WMA, MP3 to WAV, WMA to MP3. Ai mbështet për të kthyer një formë tjetër - si të WAV MP3 WMA, WMA to MP3 WAV, si dhe mbështet të konvertohet në formatin e njëjtë me parametrat e ndryshëm audio encoding (si ri-marrjen e mostrave, bitrate). Me cilësitë e para-përcaktuar prodhim, ju mund të shpejt vendosur dhe menaxhuar parametrat për konvertim. Gjithashtu, ju mund të konvertohet lehtësisht audio fotografi të shumta në një kohë me batch conversion. Formate audio janë mbështetur MP3 WMA WAV OGG. Është i shpejtë dhe i lehtë për t'u përdorur. * Convert audio formate të tjera direkt - MP3 për WAV WMA OGG, WMA to MP3 WAV OGG, WMA to MP3 WAV OGG, OGG to MP3 WAV WMA. * Convert të njëjtën audio format MP3 WAV WMA OGG me parametra të ndryshme encoding. * Para-define cilësitë e prodhimit të shpejt vendosur dhe menaxhuar parametrat për konvertim. * Support drag & drop files audio tek lista konvertim direkt. Nëse ju jeni në kërkim të një kërkesë për t'ju ndihmuar për të kthyer WMA WAV audio formatet MP3, ju nuk do të zhgënjehet në MP3 Audio Converter! Software Cmimi: $ 19,95 Software Version: 1,55 Software-Release Date: 9-23-04 Size: 1,23 MB Platformë: Win98, WinME, WinXP, Windows2000 Download Page: MP3 Audio Converter Shkarko

Nuk ka komente:

Posto një koment

Ju Lutem lini Komentet tuaja sa i perket postimeve qe ne kemi bere, si dhe mund te shtroni Pyetje,Pergjigje per qfardo qe deshironi ju. Prandaj mos hezitoni Komentoni menjehere,Faleminderit.

Shkruaje ne Chat dhe shtyp ENTER ne tastaturen tuaj per te shtuar diqka ne Chat.

You4Dating.com | Rtk Live | Albasoul Mp3 | Tv dhe Radio | Lajme dhe info

Film Shqip Hikmetja Kohezgjatja 1:02:38 minuta