Kerko ne Google

9.05.2009

Super Mp3 Recorder


Super Mp3 Recorder Coldrg Co, Ltd Super Mp3 Recorder bën një studio të plotë regjistrimin e kompjuterit tuaj. Me Super Mp3 Recorder ju mund të regjistroni muzikë tuaj, zë ose ju dëgjojë zë, ose zë nga mikrofon, Lajmet nga Interneti, muzika e luajtur nga Winamp, Windows Media Player, Quick Time, Real Player, Flash, lojra, etj Sound cilësinë e regjistrimeve mbetet i shkëlqyer, apo tingëllon edhe më të mirë për Super Mp3 Recorder zvogëlon zhurma. Super Mp3 Recorder është në gjendje të zbulojë automatikisht regjistrimin e mbështet formate të shëndoshë kartën tuaj dhe pastaj vendosur parametrat e aplikimit për shfaqjen më të mirë të mundshme. Regjistrimet tuaja janë ruajtur më pas si mp3 ose wav files. 1. Funksionet e fuqishme: Super Mp3 Recorder mund të shënojnë çdo sinjal luajtur me kartën tuaj të shëndoshë në Mp3 ose fotografi WAV. Ajo gjithashtu mund të konvertohet nga wav files to MP3 files. 2. Regjistrim CD quality: Me zë të fuqishëm të saj motor Super Mp3 Recorder prodhon regjistrimet me kualitet CD. 3. Easy-to-use user-friendly interface: Shumica e funksioneve të mund të quhet me një klik të miut e thjeshtë ose përzgjedhje menu. Ju mund të përshtatshme të lëkurave për Super Mp3 Recorder përmes sistemit skemë tonë ngjyra. 4. Vendosjen fleksibil: Super Mp3 Recorder është në gjendje të zbulojë automatikisht regjistrimin e mbështet formate të shëndoshë kartën tuaj dhe pastaj vendosur parametrat e aplikimit për shfaqjen më të mirë të mundshme. Parametrat default punojnë në të shumtën e rasteve, por ju mund të ndryshoni ato lehtë të përshtaten më mirë nevojave tuaja. Shumë, shumë më tepër ... Software Cmimi: $ 19,95 Software Version: 3.0 Software-Release Date: 9-9-02 Size: 1 MB Platformë: Win95, Win98, WinME, WinNT 3.x, WinNT 4.x, WinXP, Windows2000 Download Page: Super Mp3 Recorder Download

Nuk ka komente:

Posto një koment

Ju Lutem lini Komentet tuaja sa i perket postimeve qe ne kemi bere, si dhe mund te shtroni Pyetje,Pergjigje per qfardo qe deshironi ju. Prandaj mos hezitoni Komentoni menjehere,Faleminderit.

Shkruaje ne Chat dhe shtyp ENTER ne tastaturen tuaj per te shtuar diqka ne Chat.

You4Dating.com | Rtk Live | Albasoul Mp3 | Tv dhe Radio | Lajme dhe info

Film Shqip Hikmetja Kohezgjatja 1:02:38 minuta