Kerko ne Google

9.05.2009

Advanced Sound Recorder


Advanced Sound Recorder Sound Recorder.net Advanced Sound Recorder, regjistrues të fuqishme të shëndosha dhe botues, bën një studio të plotë regjistrimin e kompjuterit tuaj. Me recorder ju mund të regjistroni zërin nga mikrofon, internet audio streaming, apo muzikë e luajtur nga Winamp, Windows Media Player, Quick Time, Real Player, Flash, lojra, etj Advanced Sound Recorder është në gjendje të zbulojë automatikisht formatet e regjistrimit kartën tuaj të shëndoshë mbështet dhe pastaj vendosur parametrat e aplikimit për shfaqjen më të mirë të mundshme. Regjistrimet mund të ruhen si. Mp3,. Wav,. Wma,. Vqf dhe. Fotografi ogg. Çfarë bën i avancuar Sound Recorder më të fuqishme është veçori e saj redaktimi. Kjo mund të modifikoni fotografi audio si ju dëshirën duke i prerë, copying, pasting, trimmi Këngë segmente dhe efekte të ndryshme të punësimit DSP. Një tjetër tipar i dobishëm është regjistrimi orar që mundëson regjistrimin automatik, që është, Advanced Sound Recorder fillon dhe ndalon regjistrimin në çdo kohë që ju dëshironi. Advanced Sound Recorder V6.0 ka një Aktivizimi Voice Sistemi me të cilin ju mund të zgjidhni të kaloni pasazhet e heshtur, ose mos regjistrim pas një sasi të caktuar të heshtje. Ky opsion është veçanërisht e dobishme kur ju jeni regjistruar mbingarkesës streaming audio dhe neto përkohësisht ndalon lumë. Në vend që të ketë një vend i madh bosh në regjistrimin tuaj, Advanced Sound Recorder vetëm pauzë dhe do të prisni për sinjal të rishfaqen. Software Cmimi: $ 29,95 Software Version: 6,0 Software-Release Date: 5-1-04 Size: 2.5 MB Platformë: Win95, Win98, WinME, WinNT 3.x, WinNT 4.x, WinXP, Windows2000 Download Page: Advanced Sound Recorder Download

Nuk ka komente:

Posto një koment

Ju Lutem lini Komentet tuaja sa i perket postimeve qe ne kemi bere, si dhe mund te shtroni Pyetje,Pergjigje per qfardo qe deshironi ju. Prandaj mos hezitoni Komentoni menjehere,Faleminderit.

Shkruaje ne Chat dhe shtyp ENTER ne tastaturen tuaj per te shtuar diqka ne Chat.

You4Dating.com | Rtk Live | Albasoul Mp3 | Tv dhe Radio | Lajme dhe info

Film Shqip Hikmetja Kohezgjatja 1:02:38 minuta