Kerko ne Google

10.12.2009

Wordware CD Player for Word


Wordware CD Player për Word


AMF

Enjoy CD (Compact Disc Audio) ndërsa ju të punës - të drejtë nga brenda Word për Windows! Ai punon si një CD Player vërtetë me opsione për të luajtur, Tracks Skip Sulmues dhe prapa, Ndalo, dhe gufon. Have your audio CDs luajnë në sfond me vetëm 2 clicks! Kjo është një komplet CD player të drejtë nga Toolbar Fjalën! * Enjoy CD ndërsa ju bëni punën tuaj. * Easily kontrollit CD tuaj të drejtë nga toolbar Word - nuk ka programe të tjera që nevojiten! * Skip Tracks prapa dhe Sulmues, Play, Pause, dhe nxjerr jashtë janë të të gjitha standardeve. * Plays CD në sfond. * Very Easy për të vepruar. * Integruar të vërtetë në Word për Windows. Visit us at http://www.amfsoftware.comSoftware Price: $ 15

Software Version: 2.0

Software-Release Date: 12-20-03Size: 0,54 MB

Platformë: Win 3.1x, Win95, Win98, WinME, WinNT 3.x, WinNT 4.x, WinXP, Windows2000Download Page: Wordware CD Player për Word Download

Nuk ka komente:

Posto një koment

Ju Lutem lini Komentet tuaja sa i perket postimeve qe ne kemi bere, si dhe mund te shtroni Pyetje,Pergjigje per qfardo qe deshironi ju. Prandaj mos hezitoni Komentoni menjehere,Faleminderit.

Shkruaje ne Chat dhe shtyp ENTER ne tastaturen tuaj per te shtuar diqka ne Chat.

You4Dating.com | Rtk Live | Albasoul Mp3 | Tv dhe Radio | Lajme dhe info

Film Shqip Hikmetja Kohezgjatja 1:02:38 minuta