Kerko ne Google

10.12.2009

AudioList Plus


AudioList Plus


WakefieldSoft, LLC

AudioList? audio juaj është e plotë, CD, dhe organizimin muzikë dhe software inventar për handhelds Palm OS ®, Pocket PC apo Windows handhelds Mobile, dhe PC Windows! Mbani gjurmët e mbledhjes tuaj të kaseta, CD, muzikë, etj që ju vetë, që ju keni dëgjuar, se ju keni huajtur, që ju doni të bleni, dhe më shumë. Download CD info nga interneti - shtoni informacion nga CD pa shtypur freedb.org automatikisht! Import - Eksport Items - import dhe eksport për artikujt dhe nga presje ose tab fotografi kufizuar! Easily import bazës së të dhënave tuaja ekzistuese. Lista Fushat - fusha mund të jepni të dhëna për përfshijnë Title, Artist, Label, Viti i Botuar, Genre, Statusi, Rating, Format, Song / Track List, Quality, Length, Location, Shenimet, Nga, Data, Cmimi, vë në dukje, Faqja e internetit . Lloj dhe Filter - gjithanshëm në klasifikim dhe filtrim AudioList ju lejon të lloj filtri dhe nga titulli, artist, statusin, dhe zhanrin. Fjalëkalimi mbrojtje. Komponent opsional PDA për Palm OS ose Pocket PC.Software Cmimi: $ 19,99

Software Version: 3.7.0

Software-Release Date: 8-14-04Size: 4,9 MB

Platformë: Win95, Win98, WinME, WinNT 3.x, WinNT 4.x, WinXP, Windows2000, Palm OS 3.0, Palm OS 3.1, Palm OS 3,2Download Page: AudioList Plus Download

Nuk ka komente:

Posto një koment

Ju Lutem lini Komentet tuaja sa i perket postimeve qe ne kemi bere, si dhe mund te shtroni Pyetje,Pergjigje per qfardo qe deshironi ju. Prandaj mos hezitoni Komentoni menjehere,Faleminderit.

Shkruaje ne Chat dhe shtyp ENTER ne tastaturen tuaj per te shtuar diqka ne Chat.

You4Dating.com | Rtk Live | Albasoul Mp3 | Tv dhe Radio | Lajme dhe info

Film Shqip Hikmetja Kohezgjatja 1:02:38 minuta