Kerko ne Google

10.11.2009

Autorun CD


Autorun CD


ADEW

Software Autorun CD ADEW të ju mundëson automatikisht hapur shumë lloje të dokumenteve nga CD tuaj, kur CD është futur në makinë përdoruesit. Ajo ka shumë karakteristika, ende është e thjeshtë për të konfiguruar dhe përdorur. Ju mund edhe të bëjë testimin e parë, pa djegur ndonjë CD - saving you kohë dhe para. Kjo është karakteristika përfshijnë aftësinë për të hapur ose një skedar të vetëm, ose duke i përdoruesit zgjodhi një fotografi, duke krijuar një mesazh i mirëpritur / vet Marrëveshje License tuaj, instaloni shikuesit (p.sh. një shikues PDF), të sigurojë splash screen, sfond të ndryshojë ngjyra e ekran dhe më shumë . Software vjen në dy versione - Standard në 14,99 $ dhe profesionale në 29,99 $, dhe mund të blihen duke përdorur një kartë krediti për të internetit, telefonit apo faksit. Jo të gjitha tiparet e listuara këtu janë në dispozicion në versionin standard. Çmimet subjekt i ndryshimeve pa njoftim. Disa kufizime zbatohen, shikoni faqen për hollësi produkt fundit dhe çmimi.Software Cmimi: $ 14,99

Software Version: 3,07

Software-Release Date: 4-1-03Size: 0,47 MB

Platformë: Win98, WinME, WinNT 4.x, WinXP, Windows2000Download Page: Autorun CD Download

Nuk ka komente:

Posto një koment

Ju Lutem lini Komentet tuaja sa i perket postimeve qe ne kemi bere, si dhe mund te shtroni Pyetje,Pergjigje per qfardo qe deshironi ju. Prandaj mos hezitoni Komentoni menjehere,Faleminderit.

Shkruaje ne Chat dhe shtyp ENTER ne tastaturen tuaj per te shtuar diqka ne Chat.

You4Dating.com | Rtk Live | Albasoul Mp3 | Tv dhe Radio | Lajme dhe info

Film Shqip Hikmetja Kohezgjatja 1:02:38 minuta