Kerko ne Google

10.12.2009

FastMenu


FastMenu


Polen Software

FastMenu ofron mundësinë për këdo që të krijojë me shpejtësi të pastër, i freskët Autorun / menus autostart për CD-ve. Pas futur CD ne drive, FastMenu do të shfaqë një menu paraqitur edhe me një kokë grafike të zgjedhur nga ju të pasohet nga një kolonë e buttons. FastMenu ofron dy metoda për të ndihmuar si përdoruesit e rinj dhe me përvojë, me krijimin e një menu: një magjistar miqësore me hap pas hapi instruksionet apo një redaktor menu ku ndryshimet mund të shihet menjëherë. Me FastMenu përdoruesit mund të krijojnë sisteme të thjeshta apo komplekse meny me mundësi të sub-menus, efekte të shëndosha për fillimin ose ndryshimin menu; argumente commandline; ndarje butonin; sizing butonin individuale, menutë instalimit dhe më shumë shikues. Buttons mund të vendosen për të hapur ndonjë fotografi në shikues Users duke përfshirë faqet e internetit, directories, sub-menu, programe, dokumente, email apo ndonjë gjë tjetër që ju mund të imagjinoni vendosjen në një CD. FastMenu është një aplikim të pavarur që nuk kërkon instalim dhe si i tillë gjithashtu mund të përdoret si një sistem menuing në kompjuter ose ndonjë media lëvizshëm.Software Cmimi: $ 14,95

Software Version: 4.0

Software-Release Date: 6-8-04Size: 0,668 MB

Platformë: Win95, Win98, WinME, WinNT 4.x, WinXP, Windows2000Download Page: FastMenu Download

Nuk ka komente:

Posto një koment

Ju Lutem lini Komentet tuaja sa i perket postimeve qe ne kemi bere, si dhe mund te shtroni Pyetje,Pergjigje per qfardo qe deshironi ju. Prandaj mos hezitoni Komentoni menjehere,Faleminderit.

Shkruaje ne Chat dhe shtyp ENTER ne tastaturen tuaj per te shtuar diqka ne Chat.

You4Dating.com | Rtk Live | Albasoul Mp3 | Tv dhe Radio | Lajme dhe info

Film Shqip Hikmetja Kohezgjatja 1:02:38 minuta