Kerko ne Google

10.12.2009

Dynamic-CD


Dinamik-CD


PHD Computer Consultants

Dinamik-CD ofron shërbimet që ju do të presim nga një server në Internet - përveç se në një CD. Deri tani vetëm mund të shfaqin CD statike HTML Pages. Dinamik-CD lejon CD tuaj të shfaqur përmbajtjen dinamik, ashtu si një server në Internet. Dinamik-CD ju lejon të prodhojë CD me fuqi të përpunimit, duke shtuar një server interneti që shkon direkt nga CD. Vendos një bazë të dhënash në CD tuaj dhe të gjenerojë faqet HTML në kohë reale. Kapur dhe Formulari i procesit dhe të dhënat e Query me dinamik-gjuhë e shkruar CD's. Protect pjesë e CD tuaj me dinamik-encryption CD dhe mbrojtjen fjalëkalimin. Për shembull: Store një katalog të produkteve në CD dhe kërko pyetje procesi. Përdoruesit mund të zgjidhni produktet, të gjenerojë një qëllim dhe email për ju. Për shembull: Fjalëkalimi mbrojtjen e seksioneve të CD, duke mundësuar qasje vetëm për ata që kanë paguar një tarifë licence. Për shembull: Download ASP faqen tuaj në një CD dhe të marrin atë në rrugë. Shitjet stafit mund të nxjerr në faqen tuaj te internetit kompani pa probleme e qasjes në Internet dhe vonesat e rrjetit.Software Price: $ 60

Software Version: 2.9.5

Software-Release Date: 11-9-04Size: 2.1 MB

Platformë: Win95, Win98, WinME, WinNT 4.x, WinXP, Windows2000Download Page: Dynamic-CD Download

Nuk ka komente:

Posto një koment

Ju Lutem lini Komentet tuaja sa i perket postimeve qe ne kemi bere, si dhe mund te shtroni Pyetje,Pergjigje per qfardo qe deshironi ju. Prandaj mos hezitoni Komentoni menjehere,Faleminderit.

Shkruaje ne Chat dhe shtyp ENTER ne tastaturen tuaj per te shtuar diqka ne Chat.

You4Dating.com | Rtk Live | Albasoul Mp3 | Tv dhe Radio | Lajme dhe info

Film Shqip Hikmetja Kohezgjatja 1:02:38 minuta