Kerko ne Google

10.11.2009

Autorun Action Flash


Autorun Veprimi Flash


Polen Software

Autorun Veprimi Flash është softuer për të bërë grevë Autorun / Autoplay CD-ve. Ky program është i dizajnuar posaçërisht për të, pas hyrjes ne CD-ROM, flash një imazh të zgjedhur nga ju, ndërsa nisjen e një skedë. Autorun Veprimi Flash ju ofron mundësinë për të shfaqur një imazh të vetëm ose si një logo kompani apo imazhe të shumëfishta do të thotë që ju mund të shfaqin mesazhe ose gjallë ekranin tuaj flash. Autorun Veprimi Flash mund edhe të krijojë automatikisht animacione shkëlqejë për ju. Ju keni kontroll të plotë mbi madhësia imazhit, koha e paraqitjes dhe vendndodhjen. Autorun Flash Veprimi është i shpejtë dhe e lehtë për të vendosur-dhe vjen me një magjistar për ta bërë atë edhe më të thjeshta. Ajo ka aftësinë për të mos tregojnë veten, luajnë sound digjitale (. Skedar wav), si edhe argumenteve të kalojë commandline të programeve. Ajo mund të përdoret për të hapur ndonjë gjë kartelën që mund të imagjinohet vendosjen në një CD në shikues Users.Software Cmimi: $ 12,95

Software Version: 6,0

Software-Release Date: 9-9-04Size: 0,598 MB

Platformë: Win95, Win98, WinME, WinNT 4.x, WinXP, Windows2000Download Page: Autorun Veprimit Flash Download

Nuk ka komente:

Posto një koment

Ju Lutem lini Komentet tuaja sa i perket postimeve qe ne kemi bere, si dhe mund te shtroni Pyetje,Pergjigje per qfardo qe deshironi ju. Prandaj mos hezitoni Komentoni menjehere,Faleminderit.

Shkruaje ne Chat dhe shtyp ENTER ne tastaturen tuaj per te shtuar diqka ne Chat.

You4Dating.com | Rtk Live | Albasoul Mp3 | Tv dhe Radio | Lajme dhe info

Film Shqip Hikmetja Kohezgjatja 1:02:38 minuta