Kerko ne Google

10.12.2009

CD FrontEnd


CD FrontEnd


Visual Vizioni

CD Front End ju lejon të krijoni një autorun / Autoplay / autostart / CD autoinstall. Një katalogu, një koleksion software, file PDF, MP3, çdo stuff. Përdorues thjesht fut CD, pastaj në një dritare të një ekran të plotë HTML-si prezantim do të tregohet. Brenda atë që ju mund të përfshijë ndonjë buton që ju doni të nisë dokumenteve, PDF, vetë nxjerrjes së files exe (ju mund te vendosni ato kudo në CD - dhe ... programi nuk pyet konfirmimeve para instalimit të!), Dhe çdo faqe të lidhura ju dëshironi për , licencë info shtesë, etj Jo hassles, asnjë fotografi konfigurimi, nuk shfletues needed! Krijo një customizable fund para për një program menu CDROM-me lehtësi!Software Çmimi: Freeware

Software Version: 3.0

Software-Release Date: 12-13-02Size: 3,70 MB

Platformë: Win95, Win98, WinME, WinNT 4.x, WinXP, Windows2000Download Page: CD FrontEnd Download

Nuk ka komente:

Posto një koment

Ju Lutem lini Komentet tuaja sa i perket postimeve qe ne kemi bere, si dhe mund te shtroni Pyetje,Pergjigje per qfardo qe deshironi ju. Prandaj mos hezitoni Komentoni menjehere,Faleminderit.

Shkruaje ne Chat dhe shtyp ENTER ne tastaturen tuaj per te shtuar diqka ne Chat.

You4Dating.com | Rtk Live | Albasoul Mp3 | Tv dhe Radio | Lajme dhe info

Film Shqip Hikmetja Kohezgjatja 1:02:38 minuta