Kerko ne Google

10.12.2009

EZPlay


EZPlay


William F. Cravener

E bën të lehtë për të luajtur tuaj WAV, MP3, Midi dhe CD Tracks. Ju mundëson të shfletoni fotografitë tuaja përmes audio dhe bie deri në 50 këngë në një kohë për të luajtur. Shpejt kaloni në këngë tjetër me vetëm një klik të miut. Nëse jeni të ndaluar të luajnë gjatë të vini një listë të gjatë do të fillojë të luajë përsëri me këngën e fundit ka luajtur. Ju mund të minimizuar në tabaka sistemin tuaj gjatë lojës. Luajnë Mute audio dhe lehtë kontrollin volumit lart ose poshtë. Lloji i ndryshimit të skedës audio me vetëm një klik. Një shumë e vogël e thjeshtë për t'u përdorur audio player që përfshin 2 lëkurat doganore. Create your own custom skins me tuaj të preferuar graphics editor. Blerja të drejtën që të gjitha informatat më të reja në të ardhmen.Software Çmimi: $ 9,95

Software Version: 1.5

Software-Release Date: 8-7-03Size: 360 KB

Platformë: Win95, Win98, WinME, WinNT 4.x, WinXP, Windows2000Download Page: EZPlay Download

Nuk ka komente:

Posto një koment

Ju Lutem lini Komentet tuaja sa i perket postimeve qe ne kemi bere, si dhe mund te shtroni Pyetje,Pergjigje per qfardo qe deshironi ju. Prandaj mos hezitoni Komentoni menjehere,Faleminderit.

Shkruaje ne Chat dhe shtyp ENTER ne tastaturen tuaj per te shtuar diqka ne Chat.

You4Dating.com | Rtk Live | Albasoul Mp3 | Tv dhe Radio | Lajme dhe info

Film Shqip Hikmetja Kohezgjatja 1:02:38 minuta