Kerko ne Google

10.11.2009

WatchetBurn!

WatchetBurn!


WatchetSoft Limited

Rikthim i drejtpërdrejtë - teknologji dynastic amtare e shkruan direkte për të gjitha llojet e CD / DVD pa pasur nevojën e një shtese të kërkuara. Create multi-sesion arkivat apo projekte të automatizuar backup. Shkruan fotografi updated vetëm - kurseni hapësirë / kohë, por mund të gjeni fotografi nga çdo sesion për backup. WatchetBurn! krijon revolucionare shih-disqe Gjatë gjithë - të gjitha dosjet e dukshme në seancën e fundit, edhe pse fizikisht ata mund të ekzistojnë në një sesion të mëparshëm. Files trashëguar nga seancat e mëparshme në mënyrë shërim është e thjeshtë drag-and-drop - ashtu sikur fotografi u mbështetën vetëm në seancën e fundit. Ju mund të shikoni gjyshi, babai dhe i biri në një seancë të vetme - por ju prapë mund të gjetur më parë në seanca të versioneve të mëparshme (gjyshi para se flokët e tij shkuan e bardhë!) - Dhe në qoftë se ju përdorni asnjë kosto database SQL saj është më e lehtë për të menaxhuar rikthen tuaj . Ideale për të gjithë të rishikuar fotografi rregullisht - bën shërimin e versioneve të shumëfishta të një thjeshtë fotografi. Përfshin jo-kosto SQL databazë për të kërkuar për ndodhitë e dosjeve + kontrollit vëllimit, ose me thjeshtë-në-ekran kërko përdorim ose ju mund të zgjidhni për të modifikuar SQL veten. Ne kemi të specializuara në të dhënat e sigurisë për kompanitë chip blu për 20 vjet. Një klient bankare tha "software" juaj i mërzitshëm - it just works! " Ne kemi marrë këtë si një kompliment. Tani futur WatchetBurn! - I fuqishëm, të sigurt, e thjeshtë për Windows software programues, shtëpi dhe zyra e përdoruesit. Shkon nga Windows 9X dhe më vonë. Mbështet të gjitha interfaces përbashkët disk - USB, IDE, Eide dhe SCSI. WatchetBurn! merret me qasje disk për ju - nuk ka nevojë për paketë shtesë shkrim software - pothuajse e sigurtë se ai do të punojë me drive tuaj - kapacitetet kontrolloni 'Disk në software. Merret me të gjitha llojet e disqeve - CD-R, CD-RW, DVD-R, DVD-RW + DVD-RAM. Ndërtuar në shtresa ASPI. Mbështet teknologjitë underrun (p.sh. burnproof, Lidhje Vetëm) të siguruar backups sigurt - ju mund edhe të mbani në working! Automatizuar plotësisht me Scheduler, prerjet dhe riktheje. Edicioni i lejon profesionale me rrjetet e projekteve rezervë.Software Price: $ 25

Software Version: 2,72

Software-Release Date: 11-3-02Size: 5,71 MB

Platformë: Win95, Win98, WinME, WinNT 4.x, WinXP, Windows2000Download Page: WatchetBurn! Shkarkimi

Nuk ka komente:

Posto një koment

Ju Lutem lini Komentet tuaja sa i perket postimeve qe ne kemi bere, si dhe mund te shtroni Pyetje,Pergjigje per qfardo qe deshironi ju. Prandaj mos hezitoni Komentoni menjehere,Faleminderit.

Shkruaje ne Chat dhe shtyp ENTER ne tastaturen tuaj per te shtuar diqka ne Chat.

You4Dating.com | Rtk Live | Albasoul Mp3 | Tv dhe Radio | Lajme dhe info

Film Shqip Hikmetja Kohezgjatja 1:02:38 minuta