Kerko ne Google

10.11.2009

AutoRun


Autorun


Typhoon Software

Autorun thjesht bën gjërat të lehtë për të klientëve tuaj dhe klientëve. Përdorimi autorun për të krijuar vetë-duke filluar nga CD-ROM që do të siguruar përdoruesit tuaj kanë një përvojë pa probleme. Me autorun ju mund të hapë ndonjë Fotografi nga CD tuaj, të nisë një menu me butona, të krijojë një Slide Show imazhet e, ekstrakt fotografi zip dhe do të krijojë shkurtesat, Flash animacione të hapur, faqet Web dhe video ku kontroll si sportel është shfaqur. Protect CD me 6 lloje të Disk Mbrojtjes, si dhe data CD Expiry dhe Përkthim Mbrojtjes. Siguruar përdoruesit mund të shikoni fotografi me Programin origjinal Failsafe. Ju gjithashtu mund të shtoni një Splash Screen, merrni projektin tuaj filluar me 2 Wizards, ose të udhëhequr përmes procesit me ndërtuar në sistemin ndihmë. Autorun Asistent ju ndihmon që të konfiguroni projektet tuaja shpejt dhe me lehtësi përmes një intuitiv, dhe lehtë për të interface-përdorim.Software Cmimi: $ 24,95

Software Version: 2.9.2

Software-Release Date: 8-31-04Size: 3,32 MB

Platformë: Win95, Win98, WinME, WinNT 4.x, WinXP, Windows2000Download Page: Autorun Download

Nuk ka komente:

Posto një koment

Ju Lutem lini Komentet tuaja sa i perket postimeve qe ne kemi bere, si dhe mund te shtroni Pyetje,Pergjigje per qfardo qe deshironi ju. Prandaj mos hezitoni Komentoni menjehere,Faleminderit.

Shkruaje ne Chat dhe shtyp ENTER ne tastaturen tuaj per te shtuar diqka ne Chat.

You4Dating.com | Rtk Live | Albasoul Mp3 | Tv dhe Radio | Lajme dhe info

Film Shqip Hikmetja Kohezgjatja 1:02:38 minuta