Kerko ne Google

10.11.2009

Autorun Action Menu


Autorun Veprimi Menu


Polen Software

Autorun Veprimi Menu është lehtë për ta përdorur Autorun krijues / autostart menu projektuar posaçërisht për përdoruesit individual me disqet CDR. Në futje e CD-ROM-it sjell një slick-looking menu button cili automatikisht slides jashtë nga ekrani? S kënd të drejtë. Çdo butonin ka një komandë dhe bitmap e zgjedhjes suaj lidhur me të. Një komandë mund të hapë një faqe në internet Të dhëna Përdoruesi s Browser; hapur një directory in Windows Explorer; të nisë një program, të hapë një dokument apo file (diçka ose tjetër që ju mund të imagjinoni vendosjen në një CD) në User? S shikues! Të gjitha veprimet (rrëshqitje në, rrëshqitje jashtë, kliko butonin, dhe të përqëndrohet button) janë të lidhur me gjallërues fryrë. Fotografi wav që mund të zëvendësohen lehtësisht nëse keni dëshirë.Software Cmimi: $ 14,95

Software Version: 3.1.2

Software-Release Date: 11-1-01Size: 0,575 MB

Platformë: Win95, Win98, WinME, WinNT 4.x, WinXP, Windows2000Download Page: Autorun Veprimit Menu Kryesor

Nuk ka komente:

Posto një koment

Ju Lutem lini Komentet tuaja sa i perket postimeve qe ne kemi bere, si dhe mund te shtroni Pyetje,Pergjigje per qfardo qe deshironi ju. Prandaj mos hezitoni Komentoni menjehere,Faleminderit.

Shkruaje ne Chat dhe shtyp ENTER ne tastaturen tuaj per te shtuar diqka ne Chat.

You4Dating.com | Rtk Live | Albasoul Mp3 | Tv dhe Radio | Lajme dhe info

Film Shqip Hikmetja Kohezgjatja 1:02:38 minuta