Kerko ne Google

10.11.2009

Autorun Maestro


Autorun Maestro


Polen Software

Autorun Maestro është shumë configurable menu CD software që do të keni bërë një Autorun menu tërheqës në kohë rekord. Me një ndërfaqe grafike plotësisht, pamjen menutë dhe formë mund të jetë plotësisht përdorues konfiguruar me butona vendosur në mënyrë të pavarur, në pozita të ndryshme ekran, aftësinë për të treguar kohën e tanishme, ose një datë, skinnability, rendi settable tab dhe shkurtesat e tastierës, komanda në kërkim, animacion buton dhe auto-detection nëse instalimi është e nevojshme për të parë një dokument CD. Autorun juaj / menu Autoplay mund të opsionale 3D skinned me StyleSkin. Easy-to-use Menu Editor has a multi-interface dokument, prish dhe bëj sërish, duke vendosur butonin inteligjente, një të plotë Button Komandës Wizard, lejon për përdorimin e argumenteve commandline ... dhe një tërësi shumë më shumë! Autorun Maestro mund të përdoret për të hapur faqet e internetit në Users Browser, directories hapur në Windows Explorer, nën hapur-menus, programet e nisur, dokumentet e hapur ose fotografi (ose ndonjë gjë tjetër që ju mund të imagjinoni vendosjen në një CD) në shikues Users.Software Cmimi: $ 19,95

Software Version: 3.0.1

Software-Release Date: 1-17-04Size: 0,704 MB

Platformë: Win95, Win98, WinME, WinNT 4.x, WinXP, Windows2000Download Page: Autorun Maestro Download

Nuk ka komente:

Posto një koment

Ju Lutem lini Komentet tuaja sa i perket postimeve qe ne kemi bere, si dhe mund te shtroni Pyetje,Pergjigje per qfardo qe deshironi ju. Prandaj mos hezitoni Komentoni menjehere,Faleminderit.

Shkruaje ne Chat dhe shtyp ENTER ne tastaturen tuaj per te shtuar diqka ne Chat.

You4Dating.com | Rtk Live | Albasoul Mp3 | Tv dhe Radio | Lajme dhe info

Film Shqip Hikmetja Kohezgjatja 1:02:38 minuta