Kerko ne Google

10.11.2009

MenuBox


MenuBox


Cloanto Corporation

Levave web design përvojë për të krijuar sofistikuar përmbajtje multimediale ose shpejt ndërtuar tekst të fuqishme me bazë në menutë. Përdorimi MenuBox për Autorun CD-mundur tuaj dhe DVD, si një kërkesë shumë-qëllim lëshimi, ose si një shfletues HTML customized. Features include një regjim pa dritare për të drejtpërdrejt të hapur një dokument (p.sh. PDF, PowerPoint, Word, etj) kur mesme juaj është futur në makinë dhe logjikës së kushtëzuar për të instaluar shikuesit, për të krijuar aplikacionet në shumë gjuhë dhe për fallback failsafe. Version falas i MenuBox, e cila mund të jetë i regjistruar në çdo kohë, ofron pakufizuar linjë functionality komandës. Për informata shtesë, ju lutem referojuni Home Page MenuBox në menubox.com.Software Cmimi: $ 59,95

Software Version: 2,3

Software-Release Date: 11-11-03Size: 2.5 MB

Platformë: Win95, Win98, WinME, WinNT 4.x, Windows2000, WinXP, Windows2003Download Page: MenuBox Download

Nuk ka komente:

Posto një koment

Ju Lutem lini Komentet tuaja sa i perket postimeve qe ne kemi bere, si dhe mund te shtroni Pyetje,Pergjigje per qfardo qe deshironi ju. Prandaj mos hezitoni Komentoni menjehere,Faleminderit.

Shkruaje ne Chat dhe shtyp ENTER ne tastaturen tuaj per te shtuar diqka ne Chat.

You4Dating.com | Rtk Live | Albasoul Mp3 | Tv dhe Radio | Lajme dhe info

Film Shqip Hikmetja Kohezgjatja 1:02:38 minuta