Kerko ne Google

10.11.2009

AutoRunner


AutoRunner


LeadSign LLC

Këto ditë, teknologjitë elektronike janë kudo. Çdo gjë nga foto, tekste dhe zëra për prezantime të biznesit dhe raporteve bëhet digjitale. Jetesës dhe, çfarë është më e rëndësishme, duke pasuar në këtë epokë të re do të thotë zgjedhjen e teknologjive të drejtë. Ajo është e njohur mirë që mbulojnë libër shet librin e vetë. Njëjta gjë vlen për të mediave digjitale, veçanërisht CD dhe DVD. Njerëzit në mbarë botën, pavarësisht nga profesioni, kanë kuptuar tashmë se krijimi i një profesional-looking, i përshtatshëm, user-friendly shell Autorun disk ndihmon përdoruesit të marrë maksimumin prej saj. Nëse CD përmban fotografi prezantimin e biznesit apo pushimeve tuaja të verës photos, ajo është gjithmonë një ide e mirë për të siguruar përdorues me disa mjete e lundrimit. Kjo është pika ku shumë prej nesh të përpiqet të fillojnë të bëjnë predha Autorun. Në të njëjtin moment, kjo është pika e frustrimit maksimale. Në shumicën e rasteve ju duhet të mësojnë shkrim kodit ekzekutues ose scripting language. Dhe kjo është arsyeja pse aq shumë njerëz të largohen nga projektet e tyre CD papërfunduar. A ka ndonjë zgjidhje që mund të shpëtojë ditë? Në fakt, ka! Futja AutoRunner nga LeadSign, unik 100% vizual mjet, me qëllim për krijimin e predha interaktive Autorun nga zeroja brenda sekonda. AutoRunner vepron si një gjithë-përfshirëse WYSIWYG editor Autorun shell, ju lejuar design Autorun menu vizualisht me rehati maksimale. Të gjithë ju bëni është thjesht drag an object (image, tinguj, hyperlink etj) në lidhje me Autorun dritaren tuaj dhe të redaktoni pronat e saj duke përdorur i përshtatshëm në redaktorët vend. Pastaj ju caktoj veprimit (s) që do të merren kur përdoruesi ndërvepron me objekt tuaj. Në këtë mënyrë, kjo është e mundur për të luajtur zë Autorun mesazh predhë kur përdoruesi rri pezull mbi mouse menu item ose hapni një dokument kur ai klikime butonin e duhur. Mbështet kërkesën ngjarje të shumta dhe veprimet e të siguruar që ju mund të bëni absolutisht gjithçka brenda shell Autorun tuaj pa pasur nevojë të shkruani një linjë të vetme të kodit! Pse të shpenzonte kohë dhe nervore në zgjidhje të keq-menduar? Try this software for FREE sot!Software Price: $ 49

Software Version: 2.0

Software-Release Date: 5-31-04Size: 2,65 MB

Platformë: Win95, Win98, WinME, WinXP, WinNT 4.x, Windows2000Download Page: AutoRunner Download

Nuk ka komente:

Posto një koment

Ju Lutem lini Komentet tuaja sa i perket postimeve qe ne kemi bere, si dhe mund te shtroni Pyetje,Pergjigje per qfardo qe deshironi ju. Prandaj mos hezitoni Komentoni menjehere,Faleminderit.

Shkruaje ne Chat dhe shtyp ENTER ne tastaturen tuaj per te shtuar diqka ne Chat.

You4Dating.com | Rtk Live | Albasoul Mp3 | Tv dhe Radio | Lajme dhe info

Film Shqip Hikmetja Kohezgjatja 1:02:38 minuta