Kerko ne Google

9.04.2010

Norton Partition Magic 8.05 FULL VERSION


Norton Partition Magic 8.05 FULL VERSIONKey Technologies:

* Partitions hard drive
* Create, resize, copy partitions
* Run multiple operating systems

Features:

* Divides hard drive into two or more partitions
* Runs multiple operating systems on the same PC
* BootMagic™ makes it easy to switch between operating systems
* Copy, move, resize, split, or merge partitions
* Guides you through the partitioning process
* Easy to find, copy and paste files in both Windows® and Linux® partitions
* Create and modify partitions up to 300GB*
* Supports USB 2.0, USB 1.1, and FireWire® external drives**
* Supports and converts partitions among FAT, FAT32, NTFS, Ext2, and Ext3
* Enlarge an NTFS partition without restarting computer
* Resizes NTFS system clusters to the most effective size
REAL DEAL

*Upload on HotFile Premium Account
*Add Recovery Record 10%
*No CRC error
*No password
*Tested and 100% working

Norton Partition Magic 8.05 FULL VERSION Download Links / Size: 53.7MB

Nuk ka komente:

Posto një koment

Ju Lutem lini Komentet tuaja sa i perket postimeve qe ne kemi bere, si dhe mund te shtroni Pyetje,Pergjigje per qfardo qe deshironi ju. Prandaj mos hezitoni Komentoni menjehere,Faleminderit.

Shkruaje ne Chat dhe shtyp ENTER ne tastaturen tuaj per te shtuar diqka ne Chat.

You4Dating.com | Rtk Live | Albasoul Mp3 | Tv dhe Radio | Lajme dhe info

Film Shqip Hikmetja Kohezgjatja 1:02:38 minuta