Kerko ne Google

9.04.2010

Alcohol 120% 7.0 Multilanguage


With Alcohol 120% 7.0 you record and save your data, video and music. With a comfortable Xtra assistant You create your own discs, record data carrier of your choice. You do not need additional programs for writing!

Features versions:

* Create a perfect 1:1 copies of CD, DVD, Blu-Ray discs
* Easy to record CD, DVD or Blu-Ray discs
* Recording has become faster with a reasonable memory usage
* Support for the latest types of disk drives
Compatibility with Windows * 7!

Year: 2010
OS: Windows 2000/XP/Vista/7
Language: Multilanguage
Medicine: Yes

Rar Pass:www.liderwarez.net
Alcohol 120% 7.0 Multilanguage Download Links / Size: 11MB

Nuk ka komente:

Posto një koment

Ju Lutem lini Komentet tuaja sa i perket postimeve qe ne kemi bere, si dhe mund te shtroni Pyetje,Pergjigje per qfardo qe deshironi ju. Prandaj mos hezitoni Komentoni menjehere,Faleminderit.

Shkruaje ne Chat dhe shtyp ENTER ne tastaturen tuaj per te shtuar diqka ne Chat.

You4Dating.com | Rtk Live | Albasoul Mp3 | Tv dhe Radio | Lajme dhe info

Film Shqip Hikmetja Kohezgjatja 1:02:38 minuta