Kerko ne Google

9.04.2010

Adobe Dreamweaver CS4


Adobe Dreamweaver CS4 | 350 MB
Design, develop, and maintain standards-based websites and applications
Build world-class websites and applications with one of the industry's leading web authoring tools. Adobe® Dreamweaver® CS4 software is ideal for web designers, web developers, and visual designers.
Changes are immediate
Design your web pages under real-world browser conditions with the new Live View in Dreamweaver CS4 — while still retaining direct access to the code.
Online training eases switching
Migrating from Adobe GoLive® software to Dreamweaver? This training video from lynda.com offers tips on performing common GoLive tasks in Dreamweaver.
Editing web pages is quick and easy
Design your pages in Dreamweaver so end users can edit their web pages without help from you or additional software using the InContext Editing online service. As a Dreamweaver designer, you can limit changes to specific regions on the page.
Rar Pass:www.liderwarez.net

Adobe Dreamweaver CS4 Download Links / Size: 346.4MB

Nuk ka komente:

Posto një koment

Ju Lutem lini Komentet tuaja sa i perket postimeve qe ne kemi bere, si dhe mund te shtroni Pyetje,Pergjigje per qfardo qe deshironi ju. Prandaj mos hezitoni Komentoni menjehere,Faleminderit.

Shkruaje ne Chat dhe shtyp ENTER ne tastaturen tuaj per te shtuar diqka ne Chat.

You4Dating.com | Rtk Live | Albasoul Mp3 | Tv dhe Radio | Lajme dhe info

Film Shqip Hikmetja Kohezgjatja 1:02:38 minuta