Kerko ne Google

8.21.2010

Quick Heal Antivirus 2010


Quick Heal Antivirus 2010 | 78 MB


Quick Heal AntiVirus 2010, with its intuitive and easy-to-use interface, provides hassle-free protection for your system. Once installed it acts as a shield against viruses,worms, trojans, spywares and other malicious threats. It also provides protection against new and unknown viruses using Quick Heal s renowned DNAScan technology,and blocks malicious websites. Quick Heal AntiVirus 2010 is very low on resource usage and gives enhanced protection without slowing down your computer. System Requirements : Platforms

Windows 2000 Professional
Windows XP Home/Professional
Windows XP Professional 64-bit
Windows Vista Home Premium/Home Basic/Business/Enterprise/Ultimate (32bit and 64-bit)
Windows 7 Home Premium/Home Basic/Starter/Professional/Enterprise/Ultimate (32-bit and 64-bit).

Nuk ka komente:

Posto një koment

Ju Lutem lini Komentet tuaja sa i perket postimeve qe ne kemi bere, si dhe mund te shtroni Pyetje,Pergjigje per qfardo qe deshironi ju. Prandaj mos hezitoni Komentoni menjehere,Faleminderit.

Shkruaje ne Chat dhe shtyp ENTER ne tastaturen tuaj per te shtuar diqka ne Chat.

You4Dating.com | Rtk Live | Albasoul Mp3 | Tv dhe Radio | Lajme dhe info

Film Shqip Hikmetja Kohezgjatja 1:02:38 minuta