Kerko ne Google

8.21.2010

Norton AntiVirus Virus Definitions August 3-2010


Norton AntiVirus Virus Definitions August 3, 2010 | 68.8MB


Contains the latest free virus databases for Norton AntiVirus Virus (NAV)Signature file updates ensure that your PC is protected from the latest viruses. It is very important to make sure that you have the latest signature on your PC.

As new threats emerge, Symantec immediately builds new Virus Definitions Updates and makes them available for download.

Note: The i32 Intelligent Updater package cannot be used to update Symantec AntiVirus Corporate Edition 8.0, 9.0, or 10.0 servers or Norton AntiVirus Corporate Edition 7.6 servers, but can be used to update Corporate Edition clients. The x86 Intelligent Updater package can be used to update Corporate Edition clients and servers.

Nuk ka komente:

Posto një koment

Ju Lutem lini Komentet tuaja sa i perket postimeve qe ne kemi bere, si dhe mund te shtroni Pyetje,Pergjigje per qfardo qe deshironi ju. Prandaj mos hezitoni Komentoni menjehere,Faleminderit.

Shkruaje ne Chat dhe shtyp ENTER ne tastaturen tuaj per te shtuar diqka ne Chat.

You4Dating.com | Rtk Live | Albasoul Mp3 | Tv dhe Radio | Lajme dhe info

Film Shqip Hikmetja Kohezgjatja 1:02:38 minuta